eSky / Hova tud repülni?

Hova tud repülni?

Nézze meg, mely országokba utazhat könnyen.

Nézze meg, mit jelentenek a színek a térképen:

███ Zöld – utazásra nyitott ország. COVID-19 tesztelés és karantén nem szükséges.

███ Világoszöld – utazásra nyitott ország COVID-19 tesztelési kötelezettséggel.

███ Sárga – utazásra nyitott ország COVID-19 tesztelési kötelezettséggel és karanténnal érkezéskor.

███ Narancssárga – csak hazatérő állampolgárok és azok utazhatnak ebbe az országba, akik megfelelnek a szigorú követelményeknek.

███ Szürke – ennél az országnál nem ismertek a beutazási korlátozások vagy nem tették azokat közzé az ország hatóságai.

Nézze meg a vonzó repülőjegy-ajánlatokat

Az utazás olcsó! Az „Ajánlatok” fülön megtalálja a legjobb repülőjegy-ajánlatokat a világ bármely pontjára. Az „Ajánlatok” egy olyan hely, ahol mindennap megtalálhatja a különböző légitársaságok vonzó repülőjegy-ajánlatait egy helyen. Akár Európába, akár az óceán túloldalára szeretne utazni, az „Ajánlatok” egy olyan hely, ahol könnyen és gyorsan megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb lehetőséget.

Válassza ki a legmegfelelőbb biztosítást

Függetlenül attól, hogy hova utazik, mindig jó megkötni a megfelelő biztosítást. A jól megválasztott biztosítási kötvény biztonságossá teszi utazását és nyugalmat biztosít Önnek. Ajánlatunkban kétféle biztosítást talál, amelyek az utazás előtt és közben is biztosítják a kényelmet. Privát okokból le is mondhatja az utazást. A biztosítás minden utazás alapvető eleme.

Nézze meg a jelenlegi utazási szabályokat

A járvány idején történő utazás egyszerű és biztonságos, amennyiben hozzáfér a naprakész információkhoz a jelenlegi korlátozásokról. Az „Utazási korlátozások” weboldalon azonnal ellenőrizheti az utazási szabályokat a világ bármely országában. Mindössze néhány kattintással hozzáférhet az utazási szabályokkal kapcsolatos összes információhoz, amelyet tudnia kell a járvány idején. A korlátozásokról szóló fontos információk mellett a weboldalon ellenőrizheti a vízumkötelezettségeket, valamint gyorsan vásárolhat eVízumot.

Hova repülhet teszt és karanténkötelezettség nélkül

A COVID-19 pandémia alatti utazás megszervezése nem olyan nehéz, mint az első pillantásra látszik. Kétségtelen, hogy a koronavírus megváltoztatta a terveinket az üdülésekkel és más utazásokkal kapcsolatban, de a repülőjegyek és hotelek lefoglalása, valamint maga az utazás nem feltétlenül bonyolult.

COVID-19 világjárvány: hova utazhat

Mivel a COVID-19 elleni oltás a világ számos országában megkezdődött, a helyi hatóságok új szabályokat vezetnek be a határátlépésre, karanténba helyezésre vagy COVID-19 teszt határon történő bemutatására vonatkozóan. Míg a közelmúltig nehéz volt megnevezni azokat az országokat, ahova teszt vagy karanténkötelezettség nélkül lehet repülni, most már egyre hosszabbá válik azoknak az országoknak a listája, amelyekbe a beoltott emberek további eljárások nélkül beléphetnek.

Az oltás utáni utazás, anélkül, hogy COVID-19 teszt eredményét kellene bemutatnia vagy karanténba kellene vonulnia, nem az egyetlen lehetőség a tengerentúli utazásokra. Vannak olyan országok is, ahova oltás nélkül is lehet repülni, a karantén nem kötelező, és a reptéri eljárások sem bonyolultak. Mely országokat tartalmazza az a lista, amelyen azok a helyek találhatók, ahova biztonságosan és szabadon utazhat, bár a koronavírus még mindig velünk van?

Azon országok listája, ahova karantén és teszt nélkül mehet

Hova mehetek nyaralni a világjárvány idején? Mivel az országok listája, ahova a beoltás után karantén és teszt nélkül repülhet, dinamikusan változik, készítettünk egy folyamatosan frissített interaktív térképet. Ennek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti, hogy melyek azok az országok, amelyek fogadják a beoltott utazókat, vagy nem követelik meg az igazolás bemutatását, amely megerősíti, hogy a személy negatív teszteredményt produkált.

Hogyan deríthetjük ki, hova lehet repülni tesztek nélkül

Hogyan lehet megtudni, hova repülhet teszt nélkül, és mely országok fogadják a beoltott utazókat kötelező karantén nélkül? Ahhoz, hogy a találatok teljes mértékben megbízhatóak legyenek, az első dolog, amit tudnia kell, hogy már teljes mértékben be van-e oltva a vakcina összes szükséges adagjával. Ezenkívül meg kell adnia az állampolgárságot és az indulási országot is, ha eltér az alapértelmezettől, valamint az utazás típusát – hogy egy másik országba szeretne repülni, vagy belföldi utazást tervez. Az összes információ megadása után az interaktív térkép minden információt megmutat a határátlépés szabályairól és a kapcsolódó COVID-19 korlátozásokról. A megtekintésükhöz csak vigye az egérmutatót a kiválasztott ország fölé a térképen, hogy megtudja az érkezés általános szabályait, majd kattintson a részletes követelmények megnézéséhez. Azon információk mellett, hogy az oltás után tesztek és karantén nélkül lehet-e az adott országba repülni, a térkép segít megtudni, hogy a kiválasztott országban kell-e maszkkal elfednie a száját és az orrát, és ha igen, milyen helyzetekben.

A legjobb rendszeresen ellenőrizni, hogy a beoltott, illetve nem beoltott személyek teszt és karantén nélkül utazhatnak-e, majd az interaktív térképünk információi alapján megtervezheti az útjait. Ha a kiválasztott úti cél további eljárásokat igényel, a térkép segít a megfelelő felkészülésben, hogy elindulhasson gondtalanul felfedezni a világot!

Limitált ajánlatok 40% kedvezménnyel

Regisztráljon és elküldjük a legjobb ajánlatokat.

Töltse le az alkalmazásunkat és tervezze meg az útjait kényelmesen

  • A legjobb értékelésű alkalmazás az utazási kategóriában
  • Új napi ajánlatok a kezénél
  • Minden foglalása egy helyen