eSky / Utazási korlátozások – COVID-19

Utazási információk és a szükséges dokumentumok

Ellenőrizze, mit kell tudnia a nyugodt utazáshoz

Tudja meg, mire van szüksége az utazása előtt

Az alábbi űrlap segítségével megtudhatja, hogyan készüljön fel az utazására

Adja meg állampolgárságát. Figyelem! Ha több állampolgársággalrendelkezik, kérjük, adja meg annak az országnak az állampolgárságát, amelynek útlevelétaz utazás során használja.

Kérjük, adja meg azt az országot, amelyik az úti célja. Figyelem! Ha azutazása magában foglal más országok repülőterein történő útmegszakításokat, kérjük, különellenőrizze az ezen országok által bevezetett dokumentumokat és korlátozásokat ugyanúgy.

Információt kap a határok megnyitásáról, a bevezetett korlátozásokról,valamint a lehetséges karantén szabályairól és az utazás előtt kitöltendő dokumentumokról.

Ne feledje!

A dokumentumokkal kapcsolatos korlátozások és követelmények dinamikusan változnak. Legyen naprakész az információkkal a zökkenőmentes utazás biztosítása érdekében! Azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze annak az országnak a kormányzati weboldalait, ahová utazik, illetve ahol átszáll, ha az utazása egynél több repülési szakaszból áll.

Milyen információt kap majd?

Határok megnyitása

Információ arról, hogy egy adott ország határai nyitva vagy zárva vannak-e, hogy megtudja, megvalósulhat-e a tervezett utazás.

Korlátozások

Részletek a határátlépési korlátozásokról, valamint fontos információk a más országok állampolgárai által az adott ország területére való belépés lehetőségéről.

Karanténszabályok

Meddig tart, és kinek kell karanténba vonulnia egy adott országban?

Szükséges dokumentumok

A szükséges dokumentumok listája, amelyeket ki kell tölteni utazás előtt. Figyelem! Egyes országok megkövetelik, hogy az utazók legkésőbb 72 órával az indulás előtt töltsék ki dokumentumaikat.

Védőfelszerelés

Maszkok viselésének és a nyilvános helyeken történő óvintézkedéseknek a szabályai.

Limitált ajánlatok 40% kedvezménnyel

Regisztráljon és elküldjük a legjobb ajánlatokat.

Töltse le az alkalmazásunkat és tervezze meg az útjait kényelmesen

  • A legjobb értékelésű alkalmazás az utazási kategóriában
  • Új napi ajánlatok a kezénél
  • Minden foglalása egy helyen