Utazzon az eSky.hu-val!

Nálunk megkapja a legalacsonyabb ár garanciát a nyaralásra és városlátogatásokra

Legalacsonyabb ár garancia az eSky.hu-val

Nem kell összehasonlítania a városlátogatások vagy nyaralások (repülő+hotel) ajánlatait a különböző weboldalakon. Nálunk mindent egy helyen megtalál: széles hotelválaszték, kényelmes repülőjegy-kombinációk, inspiráló úti célok – a legvonzóbb árakon! Hogyan működik ez? Egyszerű! A Repülő+Hotel opcióval remek árakhoz juthat hozzá. A partnereinkkel való kiváló együttműködésnek köszönhetően vonzó viteldíjakat és a legalacsonyabb árakat tudjuk kínálni Önnek.

Ha az eSky.hu-t választja, akkor a Legalacsonyabb Ár Garanciát választja.

Legalacsonyabb ár garancia az eSky.hu-val Legalacsonyabb ár garancia az eSky.hu-val

Hogyan működik?

Városlátogatások és nyaralás Repülő+Hotel

Az eSky.hu Legalacsonyabb Ár Garancia csak a Városlátogatások, Nyaralás és Repülő+Hotel termékekre vonatkozó foglalásokra vonatkozik. Nem vonatkozik a külön-külön lefoglalt repülőjegyekre és szállásokra, illetve az eSky.hu által kínált egyéb termékekre.

Minden részlet számít

Szeretné megnézni, hogy mi kínáljuk-e a legalacsonyabb árat? Ha máshol olcsóbb lehetőséget talál, mint nálunk, győződjön meg róla, hogy az pontosan ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint az eSky.hu oldalon történő foglalása esetén: személyek száma, dátumok, időtartam, repülési idő, hotel, szobatípus stb.

Az idő pénz

Ha olcsóbb lehetőséget talál, az eSky.hu oldalon történő foglalás megerősítése után 24 órája van arra, hogy kérést küldjön a következő címre:garancia@esky.hu

Ha sikeres, a különbözetet visszatérítjük a számlájára.

További részletek az Felhasználási feltételekben (X. bekezdés, 26. pont).

Városlátogatás: A rutinból való kiszakadás

Kényeztesse magát a mindennapok előli rövid elmeneküléssel. Töltődjön fel, szélesítse látókörét, és merüljön el új helyek kultúrájában: akár a napfényes Valletta festői utcáin sétálva, akár Barcelona El Born negyedének szívében megkóstolva a finom tapasokat, akár Milánó legjobb butikjaiban vásárolgatva.

Nyaralás: Találja meg a földi paradicsomot

Pihenjen a maga módján: egy forró thaiföldi tengerparton vagy fedezze fel az ősi civilizációk titkait a Yucatán-félszigeten. Egy rendkívüli kalandokkal, lenyűgöző helyekkel és lenyűgöző látnivalókkal teli világ vár Önre. Hol kezdje? Sznorkelezés Zakynthoson vagy sétálgatás a marrákesi piacon?

Utazási inspiráció az Ön számára kiválasztva

Tapasztalja meg az utazás új formáját hírlevelünkkel! A legjobb ajánlatok várnak Önre. Megnézi?